07 februar 2011

litt fra stua

Har flyttet litt rundt på tinga i stua (ikke at det er noe nytt)... Men uansett hvor mye jeg flytter rundt på ting og diller og duller så blir jeg aldri helt fornøyd.. slitsomt altså! Man innreder og ommøblerer jo i drømme også, og det tar på det.. hehe!
Neida blir jo fornøyd, men ønsker meg alltid noe nytt eller ønsker å bytte ut litt ting og kanksje ha en litt annerledes fasong på stua.. skal ikke være lett det der. Har dere det sånn eller?Som dere ser så er det litt å gjøre, spesiellt på muren bak ovnen, vi har snakket og tenkt på det lenge, men finner ikke helt ut hva jeg vil gjøre så planen var bare å male den i første omgang. Noen gode ideèr på hva jeg kan gjøre der?

 Nå er det full avslapping på sofaen, en liten runde her i bloggland og så litt tv før leggetid.

Må bare ønske nye følger velkommen her hos meg, så koselig at dere har funnet veien hit!

Ha en fin kveld folkens!

klemmer:)

4 kommentarer:

 1. Jeg synes det ser ut som dere har det ganske så koselig jeg da :-) Blir spennende og se hva som skjer med veggen bak ovnen deres :-)

  Jeg har det sånn som du har det, men det er gangen og kontoret som får svi. Jeg malte og pusset som en gal i fjor sommer og er fortsatt misfornøyd. Nå bearbeides mannen til å si ja til å flytte en vegg i gangen + legge nytt gulv!

  Kos deg i sofaen!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig du har det. Flotte bilder. Kjekt med gammel potetkasse til vedkasse synes jeg.. og Green gate koppene er supre blomsterskåler:)

  Ønsker deg en Super Tirsdag!
  Klem fra Thea

  SvarSlett
 3. Tidig.. Jeg og har ommøblert idag :-)
  Men blir vi noen gang fornøyd, NEI. he he..

  Tips til muren! Mal med "steinmaling" en maling som inneholder litt sand, det blir super lekkert.. Det kan sees i forskjellige malerforretninger..

  Ha en glimrende dag.

  Klem Birte

  SvarSlett
 4. God Morgen Kine. Så koselig å kikke innom deg her, det ser jo ut som du har det superfint på Kvasseberget!

  Hilsen fra Monica, mammaen til verdens søteste Ingrid ;)

  SvarSlett

♥ Kjempe koselig at du legger igjen en kommentar her hos meg ♥